Tuesday, August 6, 2013

Bucura-te!

Atinge-ti gatul. Simti inca sarutarea lui, atingerea, te arde, ti se sfasie pe rand valuri de carne. E fierbinte, perpetua.
Atinge-ti gamba. Fii cu bagare de seama, ce atingi este urma mangaierii lui, sarutului intemnitat in fiece milimetru de faptura-ti.
Atinge-ti tampla. A stat de atatea ori langa tampla lui, privind in aceeasi directie, ca nu stie alta atingere, alta catare.
Atinge-ti pantecul, arzand, mirosind mereu a palma lui odihnita lenes dupa, inainte, cine mai stie...mereu...
Atinge-ti sufletul. Prinde-l in causul palmelor, dezmiarda-l, are forma dragostei, are forma pe care ati modelat-o zile, ore, clipe.
Saruta-ti degetul inelar, roaga cerul sa fie mereu altar si vantul sa-ti poarte crezul. Si soarele sa-ti fie martor, saruta, atinge, crede cu credinta noului nascut.
Mangaie indoiala si las-o sa plece. Scoate asteptarea din tine si sarut-o de bun ramas. Fa cu mana mintii care crede fara incetare, las-o sa zburde singura, respira si multumeste-te sa fii. Imbratiseaza-ti patima si rostogoleste-o gingas.
Acum, in linistea ta, atinge-i forma in palma; stii ca va simti. Sopteste voua ce ai sa-i spui; stii ca va auzi. iubeste-l; stii ca simte. Iubeste-te; stie ca simti.

Atinge-ti dorinta si daruieste-ti-o. Creeaza in tine, fii libera sa te ai, sa te infiori, sa te posezi. Esti cel mai desavarsit fruct al universului, gazduit in forma asta de pe-o zi pe alta in aceasta viata. Gusta-te, asculta-ti bataia inimii, simte-te corp si spirit liber, bucura-te!      

No comments:

Post a Comment